• VIURE SENSE PENSAR, VIURE EN PLENITUD

    RESPOSTES DE L'ÀNIMA A LES PREGUNTES DE LA VIDA

    LARRUY, ANTONIO/HERNÁNDEZ, GASPAR ANGLE EDITORIAL Ref. 9788416139231 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    En tots nosaltres hi ha una demanda profunda de plenitud, un anhel de més naturalitat i autenticitat, de ser nosaltres mateixos d'una manera lliure, espontània i sense limitacions. En definitiva, de viure bé. Busquem respostes a l'exterior i no som conscients que la clau és al nostre interior. Anton...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    17,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-16139-23-1
    • Data d'edició : 01/11/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : LARRUY, ANTONIO/HERNÁNDEZ, GASPAR
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : INSPIRA
    • Nº de col·lecció : 47
    En tots nosaltres hi ha una demanda profunda de plenitud, un anhel de més naturalitat i autenticitat, de ser nosaltres mateixos d'una manera lliure, espontània i sense limitacions. En definitiva, de viure bé.
    Busquem respostes a l'exterior i no som conscients que la clau és al nostre interior. Antonio Jorge Larruy et pro· posa quatre grans eines: l'actitud positiva, l'acceptació, la meditació i la reeducació del nen interior. Som un potencial d'energia, d'amor i de llum i intel·ligència, i exercitant-nos aconseguirem viure plenament.
    A través de casos pràctics i de preguntes plantejades per persones com tu, el llibre t'acompanyarà en tot el que et preocupa: la família, els fills, la parella, la feina, els diners, les malalties, la relació amb un mateix i amb els altres, el creixement personal.
    «Aquest llibre s'ocupa dels pensaments, però va molt més enllà, en direcció a la plenitud i la pau interior. I ho fa amb un llenguatge que en cap cas és místic: Antonio Jorge Larruy toca de peus a terra. Aquest és, al meu entendre, el seu principal mèrit.» [Del pròleg de Gaspar Hernàndez].
    Amb preguntes i respostes del programa L'ofici de viure, de Catalunya Ràdio.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades