• HOME QUE VOLIA SER FELIÇ, L'

    GOUNELLE, LAURENT COLUMNA Ref. 9788466414272 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Imagineu-vos... que esteu de vacances a Bali i que, poc abans que arribi l'hora de tornar, aneu a veure un vell curandero. No teniu cap raó especial per fer-ho, senzillament la seva gran reputació us ha fet venir ganes de conèixer-lo, per si de cas...El seu diagnòstic és definitiu: teniu una salut d...
    Dimensiones: 150 x 150 x 230 cm Pes: 292 gr
    Sense estoc
    17,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-664-1427-2
    • Data d'edició : 01/09/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : GOUNELLE, LAURENT
    • Traductors : ,LLOPIS FREIXAS MARIA
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    • Nº de col·lecció : 897
    Imagineu-vos... que esteu de vacances a Bali i que, poc abans que arribi l'hora de tornar, aneu a veure un vell curandero. No teniu cap raó especial per fer-ho, senzillament la seva gran reputació us ha fet venir ganes de conèixer-lo, per si de cas...El seu diagnòstic és definitiu: teniu una salut de ferro, però no sou feliços.Portador d'una saviesa infinita, l'ancià sembla que us conegui millor que vosaltres mateixos. La llum particular que el vell llança sobre les vostres vivències personals farà que us endinseu en l'aventura més fascinant de la vostra vida: la del descobriment d'un mateix. Les experiències per les quals sereu conduïts us canviaran per sempre i us donaran les claus per viure una existència plena a l'altura dels vostres somnis.Amb la lectura de L'home que volia ser feliç s'obre davant dels nostres ulls un món nou ple de possibilitats on podrem descobrir la manera d'alliberar-nos del que ens impedeix que siguem realment feliços."El problema no està en el vostre físic, sinó en com penseu que el perceben els altres"."Durant la infantesa es forgen la majoria de les creences que tenim sobre nosaltres mateixos". 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades