• EN EFECTIU O AMB TARGETA?

    TORRECILLA, CARLES/BASTE, JORDI COLUMNA Ref. 9788466411837 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    · Per què hi ha supermercats que manipulen els carretons de la compra perquè es desviïn cap a l'esquerra?· És el mateix pagar en efectiu que amb targeta?· Som conscients del que costa anar un diumenge a la tarda al cinema amb la família?· És possible que tenir un animal domèstic a casa suposi una de...
    Dimensiones: 235 x 150 x 235 cm Pes: 354 gr
    Sense estoc
    16,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-664-1183-7
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : TORRECILLA, CARLES/BASTE, JORDI
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 208
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    · Per què hi ha supermercats que manipulen els carretons de la compra perquè es desviïn cap a l'esquerra?· És el mateix pagar en efectiu que amb targeta?· Som conscients del que costa anar un diumenge a la tarda al cinema amb la família?· És possible que tenir un animal domèstic a casa suposi una despesa mensual d'entre 60 i 120 euros?· Segur que és gratis anar a prendre el sol a la platja?· Per què hi ha encara tants sectors laborals que no fan factura?· És veritat que Espanya és el lloc d'Europa on hi ha més bitllets de 500 euros?· Per què és intel·ligent demanar al nostre banc que no ens abaixin la quota de la hipoteca encara que baixin els interessos?Un economista a qui li agrada parlar i un periodista que s'interessa per l'economia dialoguen a En efectiu o amb targeta? sobre el dia a dia de les nostres butxaques. Des d'un punt de vista terrenal i amb un estil directe i optimista, els dos autors comparteixen opinions sobre el que realment preocupa la gent: la despesa diària, el consum habitual, la factura domèstica, la pujada de gener, i molt més, amb l'objectiu d'ajudar-nos a estalviar i consumir millor. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades