• REGRESO A LA FELICIDAD DEL SILENCIO

    LOPEZ CASQUETE, MANUEL DESCLEE DE BROUWER Ref. 9788433020529 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Desde el principio de los tiempos, el ser humano se ha enfrentado al misterio más incomprensible de la existencia: el dolor, el sufrimiento, la angustia, el miedo, la muerte... Todas las tradiciones espirituales han intentado dar respuesta a este misterio. Las páginas de este libro nos invitan a emp...
    Ancho: 130 cm Largo: 210 cm Pes: 154 gr
    Sense estoc
    9,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rustica con solapas
    • ISBN : 978-84-330-2052-9
    • Data d'edició : 01/01/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CASTELLANO
    • Autors : LOPEZ CASQUETE, MANUEL
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : CAMINOS, 65
    Desde el principio de los tiempos, el ser humano se ha enfrentado al misterio más incomprensible de la existencia: el dolor, el sufrimiento, la angustia, el miedo, la muerte... Todas las tradiciones espirituales han intentado dar respuesta a este misterio. Las páginas de este libro nos invitan a emprender un viaje de Silencio a través de nuestro interior, a descubrir las raíces del sufrimiento y a abandonarnos a la sencilla felicidad de la vida cotidiana. La aceptación, la confianza, la atención y el amor serán nuestros compañeros de viaje. Abandonarse al Silencio es abandonarse a la vida. Es soltar amarras y estar dispuesto a navegar donde la brisa nos lleve, donde el corazón nos lleve, sin más timonel que el viento. Manuel López Casquete (Sevilla, 1974). Es Licenciado en Derecho, y trabaja como agricultor en Extremadura. Desde 1998 es discípulo de la Escuela de Silencio fundada por el Padre José Fernández Moratiel O.P. La vivencia del Silencio y la meditación le ha llevado a conocer distintas corrientes místicas, y a vivir de cerca la unión cada vez mayor entre el zen y la tradición cristiana.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades