• SOBRE ELS PLAERS

    MANUAL DE L39;OPTIMISTA

    BARRIL, JOAN 62 Ref. 9788429762280 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    "¿Què passaria si el plaer fos gratuït i es convertís només en l'efecte d'una educació optimista i d'un agermanament entre el desig i la sorpresa? D'això és del que tracta aquest llibre. (...) El plaer és, entre altres coses, una mostra de l'adaptibilitat humana. (...) En la soledat, en el captiveri...
    Ancho: 150 cm Largo: 225 cm Pes: 432 gr
    Sense estoc
    19,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-297-6228-0
    • Data d'edició : 01/03/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : BARRIL, JOAN
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : NO FICCIÓ
    "¿Què passaria si el plaer fos gratuït i es convertís només en l'efecte d'una educació optimista i d'un agermanament entre el desig i la sorpresa? D'això és del que tracta aquest llibre. (...) El plaer és, entre altres coses, una mostra de l'adaptibilitat humana. (...) En la soledat, en el captiveri, sempre hi ha hagut un raig de llum que entrava per la finestra, un moment de calma, una cançó recordada, el gust d'una pela de patata crua, el tacte balsàmic de l'aigua. Si això ha estat així en condicions extremes, ¿què no podem fer per extreure de la vida quotidiana la destil·lació inesperada de petits benestars de l'ànima?".Els petits plaers del dia a dia són molts i gratuïts, i sovint arriben sense buscar-los. Per gaudir-ne només cal saber veure'ls quan passen.Mestre de l'observació, Joan Barril fa anys que s'hi dedica. A Sobre els plaers ens mostra que per fruir del dia a dia, per copsar mostres de benestar de l'ànima en la vida quotidiana no cal res més que una actitud optimista i adaptar el nostre rellotge a un nou temps interior. Un temps lent, ric, intens i savi que ens ensenyarà a reconèixer els petits plaers de cada dia i a ser ràpids per fer-los nostres. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades