Torna la Harry Potter Book Night a Galatea!

22/01/2020
  • El proper dijous 6 de febrer torna la Harry Potter Book Night a Galatea Reus.


    Des de l'any 2015, el primer dijous de cada febrer es celebra a tot el món la Harry Potter Book Night. A la nostra llibreria ho fem des de l'any 2016, i cada any revivim la màgia de la saga amb tots/es els/les lectors/es.

    La festa comença a les 17.30h amb la Cerimònia del Barret Seleccionadoren la que serà aquest últim i la màgia que el caracteritza qui decideixi a quina casa han d'anar els participants. A continuació, dos personatges (sorpresa!) impartiran tallers basats en la saga i s'interpretaran fragments de lectures dramatitzades d'alguns passatges dels llibres. Per acabar la festa, a les 19.30h, els assistents demostraran els seus coneixements sobre el món de Harry Potter al nostre Trivial.

    L'entrada a l'event és lliure, però cal inscripció prèvia pels Tallers i pel Trivial (inscripcions per separat).
    Per tal d'inscriure's, cal enviar un email a anna.galateallibres@gmail.com.

    No siguis muggle, i vine a la #HarryPotterBookNightGalatea!

Vols ser el primer en deixar la teva opinió?

Regístrate con nosotros y así podrás crear tus comentarios, contar tus experiencias y participar en nuestro blog.

Cercar entrades

Últimes entrades

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades