• LES MEMÒRIES DE LA BRUIXA AVORRIDA

    LARREULA, ENRIC ANGLE EDITORIAL Ref. 9788416139200 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    L'origen d'aquest conte prové d'un llibre manuscrit que l'antiquari Benjamí Wolgoshen va trobar al doble fons secret d'un calaix d'un escriptori molt vell que havia comprat a un venedor ambulant.Qui havia escrit el llibre? No ho sabia.Quan l'havien escrit? Tampoc.Què deia el llibre? Impossible de sa...
    Ancho: 184 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    8,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-16139-20-0
    • Data d'edició : 01/10/2014
    • Any d'edició : 2014
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : LARREULA, ENRIC
    • Ilustradors : CAPDEVILA I VALLS, ROSER
    • Nº de pàgines : 32
    • Col·lecció : LES MEMÒRIES DE LA BRUIXA AVORRIDA
    • Nº de col·lecció : 2
    L'origen d'aquest conte prové d'un llibre manuscrit que l'antiquari Benjamí Wolgoshen va trobar al doble fons secret d'un calaix d'un escriptori molt vell que havia comprat a un venedor ambulant.
    Qui havia escrit el llibre? No ho sabia.
    Quan l'havien escrit? Tampoc.
    Què deia el llibre? Impossible de saber-ho perquè estava escrit en uns signes molt estranys i misteriosos.
    Benjamí Wolgoshen, mort de curiositat, va dedicar molts anys de la seva vida a intentar desxifrar el contingut d'aquell llibre secret sense aconseguir-ho.
    Finalment, un mag anomenat Màgicus Tremendus va descobrir que es tractava de les memòries personals de la bruixa Prímula Farigola escrites de la seva pròpia mà. Aquell descobriment va ser considerat molt i portant entre tots els savis del món, perquè Prímula Farigola, més coneguda com la Bruixa Avorrida, va ser una de les darreres representants de les bruixes de l'antiga escola.
    Màgicus Tremendus, que de jove havia estat farmacèutic, va descobrir també que el llibre no estava escrit en clau, sinó que Prímula tenia molt mala lletra. T'oferim, doncs, un dels capítols de l'extraordinària vida de la Bruixa Avorrida tal com ella mateixa va deixar-la escrita.
    La Bruixa Avorrida neix en un mal moment, quan la posició dels astres no li és favorable. Un petit error que li condiciona el seu primer any de vida. Però pel seu aniversari rep un regal molt especial

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades