• FAULES EXPLICADES ALS INFANTS

    FÉLIX MARÍA SAMANIEGO EDEBE Ref. 9788423696338 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquestes faules són breus històries d'animals i de persones que ens poden servir a tots. Hi sentirem parlar l'astuta guineu i cantar el vanitós corb, i veurem qui s'emporta el formatge i com l'aconsegueix. Aquest llibre ens explica el que va pensar un cérvol que es va veure en el mirall de les aigüe...
    Ancho: 195 cm Largo: 240 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    22,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-236-9633-8
    • Data d'edició : 01/01/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : FÉLIX MARÍA SAMANIEGO
    • Traductors : ELISENDA VERGÉS BÓ
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 200
    • Col·lecció : CLASINIÑO
    Aquestes faules són breus històries d'animals i de persones que ens poden servir a tots. Hi sentirem parlar l'astuta guineu i cantar el vanitós corb, i veurem qui s'emporta el formatge i com l'aconsegueix. Aquest llibre ens explica el que va pensar un cérvol que es va veure en el mirall de les aigües d'una font, i el que els va passar a les granotes que raucaven i raucaven tot demanant un rei, i a una tortuga babaua que volia volar com l'àguila. Però també ens diu com un ratolinet va poder salvar el poderós lleó, i com es va venjar una cigonya de l'astuta guineu, i com… Aquestes petites històries ens diverteixen i ens ensenyen. Veureu com són més importants la intel·ligència i l'enginy que la força, i aprendreu que hem de ser prudents i, sobretot, molt generosos. Però és a punt de començar la història de la cigala que a l'estiu cantava i cantava, mentre la formiga treballava i treballava… Aquestes excel·lents faules les va escriure en vers Félix María Samaniego, el gran escriptor del segle XVIII, que va néixer a Laguardia (Àlaba) el 1745 i va morir el 1801. Ell havia llegit molt bé altres autors de faules, com ara l'escriptor llatí Fedre, el francès La Fontaine i l'anglès John Gay, i va adaptar algunes de les seves històries. Ho va fer tan bé que, des que es van publicar els dos volums de les seves Fábulas en verso castellano (1781, 1784), molta gent se les sabia de memòria i les explicava, tal com fareu vosaltres.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades