• VICTORIA KENT. UNA PASION REPUBLICANA

    UNA PASIÓN REPUBLICANA

    VILLENA, MIGUEL ANGEL DEBATE Ref. 9788483066935 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Victoria Kent (1898-1987) es una de las grandes olvidadas de la historia de España. Pionera en muchos terrenos vetados a la mujer, abandonó su Málaga natal para estudiar en Madrid, donde se licenció en derecho por la Universidad Central en junio de 1924. Ardiente partidaria de la República, primera ...
    Dimensiones: 237 x 155 x 25 cm Pes: 546 gr
    Sense estoc
    20,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-8306-693-5
    • Data d'edició : 01/01/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : VILLENA, MIGUEL ANGEL
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : HISTORIAS
    • Nº de col·lecció : 018035
    Victoria Kent (1898-1987) es una de las grandes olvidadas de la historia de España. Pionera en muchos terrenos vetados a la mujer, abandonó su Málaga natal para estudiar en Madrid, donde se licenció en derecho por la Universidad Central en junio de 1924. Ardiente partidaria de la República, primera mujer adscrita al Colegio de Abogados y defensora de la igualdad entre los géneros, dos veces diputada y embajadora, fue nombrada personalmente por el presidente de la Segunda República, Alcalá-Zamora, directora general de prisiones, responsabilidad que ocupó durante casi dos años. Tras la derrota republicana, Kent emprendió el camino del exilio en Francia -donde fue perseguida por los nazis-, y de ahí se dirigió a México y finalmente a Estados Unidos, país en el cual fijó su residencia hasta su muerte. Esta apasionante biografía, rica en documentación inédita y sorprendentes revelaciones sobre la situación de la mujer en España, viene a llenar un hueco fundamental en la bibliografía sobre una de las figuras más sobresalientes del primer tercio del siglo XX. Vivió una época en la que se produjeron acontecimientos de gran repercusión, momentos intensos, decisivos, dramáticos; tiempos de cambios en que ella asumió cierto protagonismo. Como comprobaremos a través de la lectura de este libro, ella fue la primera muchas veces y por ello resulta más difícil entender el olvido. CARMEN ALBORCH

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades