• TEMPS APRÈS

    MEMÒRIA, EXPERIÈNCIA I COMPROMÍS

    BOFARULL VECIANA, JOSEP COSSETANIA Ref. 9788490342930 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Temps après. Memòria, experiència i compromís pretén de resseguir la vida de Josep Bofarull Veciana partint d'una font d'informació importantíssima, la de les converses mantingudes amb ell durant l'estiu del 2014, però havent pogut comptar també amb la col·laboració puntual i enriquidora d'algunes d...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    13,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9034-293-0
    • Data d'edició : 01/01/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : BOFARULL VECIANA, JOSEP
    • Nº de pàgines : 168
    • Col·lecció : PRISMA
    • Nº de col·lecció : 34
    Temps après. Memòria, experiència i compromís pretén de resseguir la vida de Josep Bofarull Veciana partint d'una font d'informació importantíssima, la de les converses mantingudes amb ell durant l'estiu del 2014, però havent pogut comptar també amb la col·laboració puntual i enriquidora d'algunes de les seves amistats més particulars i significatives, a bastament coneixedores de la trajectòria del seu amic.
    Aquesta edició ha estat plantejada com una entrevista molt àmplia i oberta a Josep Bofarull. L'objectiu principal és extreure'n, de tot plegat, profunditat de pensament i valoració crítica i compromesa en la fe i en la transmissió de la fe, a través del seu propi itinerari per parròquies, accions pastorals, delegacions, etc. i amb la voluntat d'aportar quelcom al present i al futur. No vol ser pas una edició memorialística ni biogràfica. La pretensió és singularitzar i particularitzar el pensament cristià en un temps determinat, en un tarannà concret i en un espai proper, el del Camp de Tarragona.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades