• RAFA, LA MEVA HISTÒRIA

    CARLIN, JOHN - RAFA NADAL COLUMNA Ref. 9788466414340 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Cap tennista des d'Andre Agassi ha captivat tant el món com Rafael Nadal. Ara com ara, és una raresa en els terrenys de joc; un esportista de cap a peus que s'estima més que el seu talent genuí i la seva dedicació i humilitat parlin per si mateixos. Acostant-se ràpidament al trencament del rècord de...
    Dimensiones: 150 x 230 x 17 cm Pes: 528 gr
    Sense estoc
    20,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-664-1434-0
    • Data d'edició : 01/10/2011
    • Any d'edició : 2011
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : CARLIN, JOHN - RAFA NADAL
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 296
    • Col·lecció : NO FICCIÓ COLUMNA
    Cap tennista des d'Andre Agassi ha captivat tant el món com Rafael Nadal. Ara com ara, és una raresa en els terrenys de joc; un esportista de cap a peus que s'estima més que el seu talent genuí i la seva dedicació i humilitat parlin per si mateixos. Acostant-se ràpidament al trencament del rècord de setze títols de Grand Slam del seu amic íntim i rival Roger Federer, Nadal és un competidor extraordinari, amb una ferocitat a la pista que encara resulta més excepcional a causa de la seva elegància quan no competeix.Aquesta autobiografia abraça la infantesa de Nadal, el seu creixement com a tennista i la seva sensacional carrera. Inclou moments culminants, com ara la victòria a la final de Wimbledon de 2008, quan John McEnroe va comentar que havia estat «el partit de tennis més impressionant que s'ha jugat mai», i la consecució d'un Grand Slam en guanyar Roland Garros, Wimbledon i l'Open dels Estats Units el 2010. També fa un recorregut des de la llar de tota la vida a l'illa de Mallorca fins als vestuaris de la pista central de Wimbledon, tot descrivint les pressions que comporta jugar el torneig més important del món. Una mirada a tot allò que s'amaga rere la raqueta per esbrinar què és el que, en el fons, empeny Nadal, una persona gelosa de la seva intimitat, que fins ara no havia parlat mai de la seva vida personal i familiar. I ens ofereix una història reveladora i tan apassionant com ho és Nadal en persona. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades