• CATALANISME I RENOVACIO A LA PREMSA CARLINA A LLEIDA

    IDEOLOGIA I PODER A <I>EL ALMOGÁVER LERIDANO</I>, <I>EL LOREDAN</I> I <I>L'ALMOG

    CLOSA, FRANCESC PAGES EDITORS Ref. 9788479358730 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Catalanisme i renovació a la premsa carlina a Lleida analitza el creixent paper jugat pels mitjans de comunicació escrits en la renovació que el carlisme català dugué a terme a les darreries del segle XIX i principis del XX. El llibre se centra en l'anàlisi de la premsa carlina durant gran part de l...
    Dimensiones: 210 x 130 x 16 cm Pes: 321 gr
    Sense estoc
    12,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-7935-873-0
    • Data d'edició : 01/02/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : CATALÀ
    • Autors : CLOSA, FRANCESC
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : RETALLS
    • Nº de col·lecció : 4
    Catalanisme i renovació a la premsa carlina a Lleida analitza el creixent paper jugat pels mitjans de comunicació escrits en la renovació que el carlisme català dugué a terme a les darreries del segle XIX i principis del XX. El llibre se centra en l'anàlisi de la premsa carlina durant gran part de la Restauració, prenent com a base els tres diaris carlins més importants de les terres de Lleida, El Almogávar Leridano, El Loredan i L'Almogáver. La premsa carlina analitza el passat, el jutja i també adverteix el que pot succeir. Cada diari escull aquelles notícies que considera més oportunes i sobre les quals convé o no formar opinió, si és necessari redreçar la situació o aprofundir en la seva crisi. Així, exclou, inclou i jerarquitza la informació segons uns marcs determinats, atorgant un pes i una valoració a cada notícia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades