• PREU DE LA TRAÏCIÓ: TARRADELLAS, LA FAI I ELS MARISTES

    LA FAI, TARRADELLAS I L'ASSASSINAT DE 172 MARISTES

    MIR, MIQUEL PORTIC Ref. 9788498091366 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Aquesta investigació relata un dels episodis més cruents, més ben planificats i al mateix temps més desconeguts de la violència anticlerical a Catalunya durant l'any 1936: l'assassinat de cent setanta-dos germans maristes. Miquel Mir i Mariano Santamariaexpliquen la persecució, el xantatge i la traï...
    Dimensiones: 215 x 140 x 215 cm Pes: 384 gr
    Sense estoc
    19,45 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-9809-136-6
    • Data d'edició : 01/03/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : MIR, MIQUEL
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : P.VISIONS
    • Nº de col·lecció : 37
    Aquesta investigació relata un dels episodis més cruents, més ben planificats i al mateix temps més desconeguts de la violència anticlerical a Catalunya durant l'any 1936: l'assassinat de cent setanta-dos germans maristes. Miquel Mir i Mariano Santamariaexpliquen la persecució, el xantatge i la traïció que van patir els maristes per part de dirigents de la CNT-FAI que ocupaven càrrecs de responsabilitat a la Conselleria d'Interior de la Generalitat i en el Govern central de la República.Els testimonis i les proves aplegades permeten afirmar que alguns governants de la Generalitat de Catalunya estaven al corrent de la persecució i el xantatge de dos-cents mil francs francesos, que va pagar infructuosament la Institució Marista. Aquests diners van ser cobrats per Aurelio Fernández, cap del Departament d'Investigació i de les Patrulles de Control, i secretari general de la Junta de Seguretat Interior de la Generalitat, que els va lliurar a Josep Tarradellas, aleshores conseller de Finances i president del Consell Executiu de la Generalitat. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades