• MIQUEL MARTI I POL, EL LLARG VIATGE

    MIQUEL MARTÍ I POL

    PUJADES, IGNASI PROA Ref. 9788484370604 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Miquel Martí i Pol. El llarg viatge (1957-1969) continua el documentat projecte biogràfic d'Ignasi Pujades sobre Miquel Martí i Pol. Edicions Proa ja va publicar el primer volum, Miquel Martí i Pol. L'arrel i l'escorça, que abraçava la vida del poeta des de 1929 a 1957. Com en el primer volum, Ignas...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Pes: 655 gr
    Sense estoc
    27,55 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-8437-060-4
    • Data d'edició : 01/11/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : PUJADES, IGNASI
    • Nº de pàgines : 432
    • Col·lecció : PERFILS
    Miquel Martí i Pol. El llarg viatge (1957-1969) continua el documentat projecte biogràfic d'Ignasi Pujades sobre Miquel Martí i Pol. Edicions Proa ja va publicar el primer volum, Miquel Martí i Pol. L'arrel i l'escorça, que abraçava la vida del poeta des de 1929 a 1957. Com en el primer volum, Ignasi Pujades va més enllà del simple itinerari vital i biogràfic, i la seva recerca serveix per interpretar, en clau biogràfica, els elements fonamentals de la trajectòria literària del poeta de Roda de Ter. En aquest segon volum, Pujades aporta un element que serà fonamental en el futur dels estudis literaris sobre Miquel Martí i Pol: la relació amorosa del poeta amb Anna, documentada per una nodrida correspondència epistolar. Aquesta relació amorosa, en bona part furtiva perquè tots dos eren casats, és el tema d'un dels poemes més sòlids i rodons de Miquel Martí i Pol, Lletra a Anna. El gruix més important d'aquestes cartes d'amor, cabdals per comprendre el poeta, es publiquen en aquest segon volum de la biografia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades