• ESPAÑA 1. MITAD NORTE

    SANTOS DÍAZ, XOSÉ MANOEL/MARTÍN MARTÍN, RAMÓN/VIÑUALES COBOS, EDUARDO/AÑÓ, ANTONI ANAYA Ref. 9788497763813 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Esta Guía de Senderos de Montaña por el Norte de España contiene 125 excursiones a pie por los parajes más bellos de las sierras de Courel, Ancares, Picos de Europa y Cordillera Cantábrica, Las Merindades, Montes Vascos, Aralar, Urbase y Andía, Pirineo Navarro, Pirineo Aragonés, Pirineo Catalán y An...
    Dimensiones: 226 x 121 x 23 cm Pes: 654 gr
    Sense estoc
    22,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9776-381-3
    • Data d'edició : 01/03/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : SANTOS DÍAZ, XOSÉ MANOEL/MARTÍN MARTÍN, RAMÓN/VIÑUALES COBOS, EDUARDO/AÑÓ, ANTONI
    • Nº de pàgines : 464
    • Col·lecció : ECOGUÍAS
    Esta Guía de Senderos de Montaña por el Norte de España contiene 125 excursiones a pie por los parajes más bellos de las sierras de Courel, Ancares, Picos de Europa y Cordillera Cantábrica, Las Merindades, Montes Vascos, Aralar, Urbase y Andía, Pirineo Navarro, Pirineo Aragonés, Pirineo Catalán y Andorra. Siguiendo las recomendaciones que aquí se proponen se tendrá oportunidad de observar la flora y la fauna típicas, apreciar las actividades tradicionales que han dejado su impronta en el paisaje y conocer muchos datos sobre la arquitectura y la cultura popular de la mitad norte de la Península Ibérica.
    Los mapas detallados (escala 1:50.0000)que acompañan a las excursiones acentúan el carácter práctico de esta guía. Además se incluye información sobre servicios: hoteles, alojamientos rurales, casas de comida, cámpings, así como otros datos de gran interés como actividades en la naturaleza o espacios protegidos. "

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades