• ESCRITOS SOBRE POESIA ESPAÑOLA (DIP)

    DE PEDRO SALINAS A CARLOS BOUSOÑO

    BRINES, FRANCISCO PRE-TEXTOS Ref. 9788481910087 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Escritos sobre poesía española recoge todo un material ensayístico disperso, en algunos casos de difícil localización, que el autor ha ido publicando a lo largo del tiempo en diversas revistas especializadas y prensa diaria; así como textos inéditos, fruto de alguna de sus intervenciones como confer...
    Ancho: 170 cm Largo: 240 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    21,04 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-8191-008-7
    • Data d'edició : 01/04/1994
    • Any d'edició : 1994
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : BRINES, FRANCISCO
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 396
    • Col·lecció :  HISPÁNICAS
    • Nº de col·lecció : 208
    Escritos sobre poesía española recoge todo un material ensayístico disperso, en algunos casos de difícil localización, que el autor ha ido publicando a lo largo del tiempo en diversas revistas especializadas y prensa diaria; así como textos inéditos, fruto de alguna de sus intervenciones como conferenciante. Este extenso volumen trata de presentar, por un lado, la faceta del Brines ensayista, menos conocida que la del poeta, pero que la enriquece y complementa. Y por otro, su atenta dedicación a los poetas coetáneos, contemplados desde la mirada cómplice del creador más que del crítico literario.

    Francisco Brines nació en Oliva (Valencia), en 1932. Realizó el Bachillerato en el colegio de los Jesuitas de Valencia. Estudió Derecho en Deusto, Valencia y Salamanca, en donde se licenció. Cursó estudios de Filosofía y Letras en Madrid, en las secciones de Historia y Filología Románica. Fue, durante dos años, Lector en la Universidad de Oxford. Actualmente reside, indistintamente, en Madrid y Valencia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades