• PLANISFERI LUNAR

    PREMI MALLORCA DE POESIA 2007

    JULIÀ, JORDI MOLL Ref. 9788427351448 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    "De ben petits, les tardes dels estius / perseguíem la vida que era esquerpa". La persecució de la vida esquerpa comença en la infantesa i es perllonga al llarg de totes les edats, sembla venir a dir Jordi Julià amb aquest Planisferi lunar. I es produeix sempre en dobles direccions: la del present i...
    Ancho: 180 cm Largo: 120 cm Pes: 125 gr
    Sense estoc
    8,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-273-5144-8
    • Data d'edició : 14/11/2008
    • Any d'edició : 0
    • Autors : JULIÀ, JORDI
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 96
    • Col·lecció : BALENGUERA DE POESIA
    • Nº de col·lecció : 144
    "De ben petits, les tardes dels estius / perseguíem la vida que era esquerpa". La persecució de la vida esquerpa comença en la infantesa i es perllonga al llarg de totes les edats, sembla venir a dir Jordi Julià amb aquest Planisferi lunar. I es produeix sempre en dobles direccions: la del present i la de la memòria, la del món extern i la de l'interior de l'individu: un individu, el qui ens parla en aquests poemes, que esmerça una quantitat admirable d'esforços en la tasca, mai del tot acomplerta, de conèixer-se a si mateix i de comprendre el temps que li ha tocat viure.





    Constructor rigorós de versos memorables, poeta savi, Jordi Julià compareix sense màscares en el present llibre per oferir-nos una cartografia de l'enyor i del desig, és a dir: d'allò que fa que la vida mereixi el seu nom.



    Jordi Julià
    (Sant Celoni, 1972) Llicenciat i Doctor en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat Autònoma de Barcelona, on imparteix docència. Algun dels seus llibres d'assaig han estat premiats en l'àmbit nacional i internacional,

    com Un segle de lectura (2002), Modernitat del món fungible (2006), L'art imaginatiu (2007) o Dietari de lectures (2008). Gràcies als guardons que han merescut tots els seus títols de poesia (tan importants com els Jocs Florals de Barcelona, el Premi Octubre de València o el Premi Mallorca), Julià ha pogut publicar Els grills que no he matat (1998), Tomar el dilluns (2002), Els derrotats (2003), Murs de contenció (2004), Mirades (2004), Hiverns suaus (2005), Sota la llum de Mart (2006), Els déus de fang (2007) i Principi de plaer (2007). L'inèdit Un lleu plugim ha guanyat enguany el premi Vila de Martorell de poesia. Aquest Planisferi lunar és un homenatge a la seva parla i al món no urbà que està desapareixent. Com diu Ponç Pons al pròleg, «és un tractat d'enyor i ecolingüística que va més enllà del pur record».

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades