• MONASTERIOS EN ESPAÑA

    NAVASCUÉS PALACIO, PEDRO PARADORES-LUNWERG Ref. 9788497852531 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Monasterios de España, l'any 2001, va rebre un premi del Ministeri d'Educació i Cultura com a llibre més ben editat de l'any. Els monestirs van ser les llars de bona part de l'estament eclesiàstic al llarg de l'època medieval. En aquesta obra Pedro Navascués, membre de la Reial Acadèmia de les Belle...
    Ancho: 270 cm Largo: 315 cm Pes: 3000 gr
    Sense estoc
    29,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9785-253-1
    • Data d'edició : 01/05/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : NAVASCUÉS PALACIO, PEDRO
    • Nº de pàgines : 400
    • Col·lecció : GENERAL
    Monasterios de España, l'any 2001, va rebre un premi del Ministeri d'Educació i Cultura com a llibre més ben editat de l'any. Els monestirs van ser les llars de bona part de l'estament eclesiàstic al llarg de l'època medieval. En aquesta obra Pedro Navascués, membre de la Reial Acadèmia de les Belles Arts de San Fernando, ha seleccionat una sèrie de monestirs i convents de diferents ordes religiosos destacant en cada cas els aspectes més singulars de la seva història. Tot plegat ens introdueix en la relació existent entre aquests ordes i la petjada que van deixar en l'arquitectura dels seus monestirs i convents.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades