• BARÇA -ANGLE-

    JORDI FINESTRES ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496103757 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Un homenatge als sentiments, la història i els valors d'un club universal.Les imatges més espectaculars i emotives de la història i del present del FC Barcelona.El gran llibre del BarçaUn homenaje a los sentimientos, la historia y los valores d'un club universal.Las imágenes más espectaculares y emo...
    Ancho: 240 cm Largo: 300 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    39,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Tela
    • ISBN : 978-84-96103-75-7
    • Data d'edició : 01/11/2004
    • Any d'edició : 2004
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : JORDI FINESTRES
    • Nº de pàgines : 296
    • Col·lecció : ALTRES
    Un homenatge als sentiments, la història i els valors d'un club universal.
    Les imatges més espectaculars i emotives de la història i del present del FC Barcelona.
    El gran llibre del Barça


    Un homenaje a los sentimientos, la historia y los valores d'un club universal.
    Las imágenes más espectaculares y emotivas de la historia y del presente del FC Barcelona.
    El gran libro del Barça.

    A tribute to those feelings, history and values of Barça, an universal club.
    The most spectacular and emotional images of history and the present of FC Barcelona.
    The big book of Barça.




    Barça! Aquest llibre és molt més que 300 pàgines d'homenatge a un club esportiu. Són els sentiments, les emocions, la història i els valors que han ajudat a construir el FC Barcelona del segle XXI. Aquesta obra recull gràficament els eixos capitals de l'univers blaugrana: l'essència d'una entitat que ha esdevingut un fenomen esportiu i social conegut i respectat arreu del món.


    La lectura d'aquesta obra permetrà al lector conèixer amb profunditat un dels clubs més emblemàtics del món. El llibre ens endinsa en el seu univers al voltant de sis grans apartats:


    Barça, mite d'un país
    El sentiment català, el civisme, la democràcia i la universalitat han estat des del seu origen valors que el Barça ha fet seus. I per sobre de tot una voluntat de compromís amb la societat.


    Més d'un segle d'història, democràcia i èxits esportius
    Els campionats, les finals, els títols, els jugadors... configuren un orgull per a la trajectòria esportiva de l'entitat. Més d'un segle d'història amb moments gloriosos que donarien per omplir capítols i més capítols d'èpica esportiva.


    Una entitat multiesportiva
    El Barça és l'entitat que compta amb més seccions esportives de tot el món. És una voluntat històrica que ha perdurat i augmentat avui dia i que no es pot deixar passar per alt si es vol entendre la dinàmica del Club.


    Una massa social universal
    La gent és el gran patrimoni del Club. El Barça és l'entitat esportiva amb més associats del món i amb un nombre de penyes que supera ja les 1.600. És sens dubte un valor humà impressionant que encara ho és més amb el suport de milions de seguidors d'arreu del món.


    Un club estès per tot el món
    Anem on anem, al llarg i ample de cinc continents, el FC Barcelona és un club conegut, admirat i respectat. I aquest reconeixement és el millor punt de partida per a victòries futures.



    El Museu del Barça
    Un recorregut pel Museu del FC Barcelona, el més visitat de Catalunya i el tercer de l'Estat, per descobrir una espectacular exposició d'objectes i trofeus, en la qual se sintetitza tota la història de l'Entitat





    Jordi Finestres


    Nascut el 1974, és periodista. Ha escrit una vintena de llibres, entre els quals Josep M. Planes. Memòria d'un periodista assassinat; Estanislau Basora, el mite de les Cinc Copes; Univers Tísner; Barça!; Mites de Barça; El cas Di Stéfano; El Barça en guerra; Barça, més que un club… També és guionista de programes documentals de temàtica històrica a Televisió de Catalunya i és col·laborador de La Vanguardia i de la revista Sàpiens.



    Web
    del FC Barcelona

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades