• NO VAM NEIXER AHIR

    DIÀLEGS AMB LA FILOSOFIA OCCIDENTAL

    BUENO, JOAN MANEL PAGES EDITORS Ref. 9788479352370 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Alguns diuen que el filòsof és aquell capaç de dir que tothom sap paraules que ningú entén. No vam néixer ahir, lluny del mite que associa els grans pensaments a les grans paraules, planteja la filosofia com allò que sempre hauria de ser: una interpel·lació personal i directa a les nostres inquietud...
    Dimensiones: 220 x 160 x 11 cm Pes: 294 gr
    Sense estoc
    9,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-7935-237-0
    • Data d'edició : 01/02/1995
    • Any d'edició : 1995
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : BUENO, JOAN MANEL
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 176
    • Col·lecció : ARGENT VIU
    • Nº de col·lecció : 13
    Alguns diuen que el filòsof és aquell capaç de dir que tothom sap paraules que ningú entén. No vam néixer ahir, lluny del mite que associa els grans pensaments a les grans paraules, planteja la filosofia com allò que sempre hauria de ser: una interpel·lació personal i directa a les nostres inquietuds més pregones. "No fugis de la filosofia! Té alguna cosa, i de ben important, a dir-te". Aquest sembla ser el missatge. Amb un llenguatge entenedor, però mai banal, l'autor ens posa en contacte amb la dilatada tradició que, des de Parmènides fins a Popper o Habermas, ha gestat el difós horitzó intel·lectual en què avui som immersos. En el vertigen present que alguns anomenen postmodernitat, ja és hora potser d'assumir les arrels i de reconèixer els deutes contrets. Una pedra no li deu res a ningú, nosaltres sí. No siguem ingenus: no vam néixer ahir.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades