• SORTIR DE L'ARMARI LINGÜÍSTIC

    UNA GUIA DE CONDUCTA PER A VIURE EN CATALÀ

    SUAY LERMA, FERRAN/GEMMA SANGINÉS SÁIZ ANGLE EDITORIAL Ref. 9788415002079 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Catalanoparlants que canvien de llengua quan algú que parla castellà s'incorpora a la conversa; nouvinguts que aprenen català però que se senten menyspreats perquè tothom se n'estranya i se'ls adreça d'entrada en castellà; catalans 'cremats' de demanar als operadors telefònics que els atenguin en la...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    16,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-15-00207-9
    • Data d'edició : 01/06/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : SUAY LERMA, FERRAN/GEMMA SANGINÉS SÁIZ
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 176
    • Col·lecció : EL FIL D'ARIADNA
    • Nº de col·lecció : 40
    Catalanoparlants que canvien de llengua quan algú que parla castellà s'incorpora a la conversa; nouvinguts que aprenen català però que se senten menyspreats perquè tothom se n'estranya i se'ls adreça d'entrada en castellà; catalans 'cremats' de demanar als operadors telefònics que els atenguin en la seva llengua; gent arribada a Catalunya des d'altres indrets fa dècades i que no es llancen a parlar la llengua pròpia del país per 'vergonya'...

    Aquestes i moltes altres situacions lingüístiques, totes reals, apareixen en aquest llibre. Experiències més o menys estressants, causades per la situació de minorització de la llengua catalana. Els psicòlegs Ferran Suay i Gemma Sanginés, amb àmplia experiència en organització de Tallers per la Llengua, descriuen i analitzen aquestes situacions, que fins ara només tractava la filologia i la sociolingüística, en treuen conclusions i, des de la psicologia socials, ens ofereixen pautes sobre com actuar per afavorir l'ús del català d'una manera còmoda.

    Una guia pràctica que dóna consells lògics i realitzables sobre com millorar la nostra conducta lingüística, eliminar prejudicis, aprendre a viure en català sense traumes i, de passada, contribuir a l'avenç social de la llengua.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades