• LES RATAPINYADES DE LES ILLES BALEARS

    SERRA COBO, JORDI/LÓPEZ ROIG, MARC;/BAYER I GONZÀLEZ, XAVIER MENJAVENTS Ref. 9788416163434 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    En aquesta obra trobarem una de les històries evolutives més interessants que podem trobar dins el món animal com és ara la de les ratapinyades. Descobrirem les diferents adaptacions que han sofert per poder volar, particularitat que no presenta cap altre grup de mamífers. A més, la majoria de les r...
    Ancho: 155 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-16163-43-4
    • Data d'edició : 01/07/2015
    • Any d'edició : 2015
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : SERRA COBO, JORDI/LÓPEZ ROIG, MARC;/BAYER I GONZÀLEZ, XAVIER
    • Nº de pàgines : 108
    • Col·lecció : BRI
    • Nº de col·lecció : 9
    En aquesta obra trobarem una de les històries evolutives més interessants que podem trobar dins el món animal com és ara la de les ratapinyades. Descobrirem les diferents adaptacions que han sofert per poder volar, particularitat que no presenta cap altre grup de mamífers. A més, la majoria de les ratapinyades han substituït el sentit de la vista per un sofisticat sistema de sonar. Per què han sofert aquestes grans modificacions?
    Les ratapinyades són uns animals populars, coneguts per tothom, però, realment, què sabem de la seva manera de viure? Com es reprodueixen? De què s?alimenten? On viuen? Quins hàbitats diferents ocupen? A més de satisfer aquestes preguntes, el volum ens informa de quines són les espècies de ratapinyades que podem trobar a les illes Balears, on ja vivien abans que s?hi establissin els humans.
    Aquest volum s?ha pogut fer a partir del treball de camp i del treball de laboratori dut a terme pels seus autors durant més de dues dècades. Ara ens posen a l?abast els darrers coneixements que hi ha del món divers de les ratapinyades.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades