• LIBRO DEL AMOR CORTES, EL

    ANDRES EL CAPELLAN ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420659930 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Escrito a finales del siglo xii, a instancias de la condesa María de Champaña, en el contexto de unos tiempos en que trovadores y juglares difundían su estilizado concepto del amor y algunas cortes europeas aspiraban a adquirir Un mayor refinamiento, el LIBRO DEL AMOR CORTÉS resulta un texto fundame...
    Dimensiones: 170 x 110 x 15 cm Pes: 186 gr
    Sense estoc
    12,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-206-5993-0
    • Data d'edició : 01/02/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : ANDRES EL CAPELLAN
    • Traductors : RODRÍGUEZ SANTIDRIÁN, PEDRO
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : EL LIBRO DE BOLSILLO - LITERATURA
    Escrito a finales del siglo xii, a instancias de la condesa María de Champaña, en el contexto de unos tiempos en que trovadores y juglares difundían su estilizado concepto del amor y algunas cortes europeas aspiraban a adquirir Un
    mayor refinamiento, el LIBRO DEL AMOR CORTÉS resulta un texto fundamental en la codificación de las convenciones que debían regir el fin?amor ?en el que la relación feudal de vasallaje se trasladaba a la dama y su enamorado?, así como el comportamiento de aquel que quisiera desenvolverse correctamente dentro de su marco. Pese a los interrogantes que plantea la obra en algunos puntos ?de los que da cuenta en su introducción Pedro Rodríguez Santidrián, a cuyo cargo corre igualmente la traducción?, el libro de ANDRÉS EL CAPELLÁN resulta indispensable para todo aquel que quiera profundizar en cualquiera de las múltiples manifestaciones del amor cortés (desde las históricas «cortes de amor» hasta la literatura artúrica y caballeresca), así como para quien tenga interés en este fenómeno tan característico de la Baja Edad Media y que, con mayor o menor intensidad, no ha dejado de tener vigencia en el imaginario occidental hasta nuestros días.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades