• CUENTOS FILOSÓFICOS

    BALZAC, HONORÉ DE CATEDRA Ref. 9788437631943 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Honoré de Balzac (1799-1850), muy justamente considerado como uno de los grandes autores de la literatura universal, se sitúa en la corriente literaria conocida como " realismo " que florece en la Francia del siglo XIX. La áspera y certera crítica que realiza Balzac de la zafiedad materi...
    Dimensiones: 180 x 110 x 39 cm Pes: 596 gr
    Sense estoc
    24,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-376-3194-3
    • Data d'edició : 01/11/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : BALZAC, HONORÉ DE
    • Nº de pàgines : 848
    • Col·lecció : LETRAS UNIVERSALES
    Honoré de Balzac (1799-1850), muy justamente considerado como uno de los grandes autores de la literatura universal, se sitúa en la corriente literaria conocida como " realismo " que florece en la Francia del siglo XIX. La áspera y certera crítica que realiza Balzac de la zafiedad materialista de su tiempo, exacerbada por el culto al dinero propiciado por el auge de la gran burguesía urbana que florece tras la gran Revolución Francesa, se plasma en su ingente creación literaria, que responde al título genérico de " La comedia humana " e incluye múltiples novelas de gran formato mundialmente admiradas, como " El tío Goriot " , " Eugenia Grandet " , " La prima Bette " , " La azucena en el valle " , " La piel de zapa " , etc., así como otros relatos y textos diversos, a veces de extensión más breve pero no menores en calidad.
    Los " Cuentos filosóficos " combinan de modo magistral la crítica social, siempre presente en la pluma de Balzac, con su inaudita capacidad de reflexión sobre la naturaleza inmaterial de la creación artística en todas sus facetas, y también sobre las capacidades intuitivas del ser humano, en un recorrido que nos lleva a diversos ámbitos de la creación ?la música, la pintura?, pero también nos sumerge en el desarrollo de otras facultades de la mente, que, sin ser creativas en un sentido artístico, también pondrán en contacto a los diferentes personajes protagonistas con diversos mundos inmateriales ?la intuición premonitoria, la naturaleza, la pasión monomaniática por una actividad determinada, incluso lo diabólico?, a través de los cuales desarrollarán vivencias sorprendentes.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades