• MÉS LECTURES PER A MINUTS

    HESSE, HERMANN INFORBOOK Ref. 9788415002062 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Pensaments i reflexions sobre la condició humana de l'escriptor alemany més llegit i traduït del segle XXMés lectures per a minuts és la segona part dels fragments organitzats temàticament que resumeixen la filosofia, la vida i l'obra de l'escriptor alemany Hermann Hesse. Petites perles que condense...
    Ancho: 120 cm Largo: 180 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    9,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15-00206-2
    • Data d'edició : 01/05/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : HESSE, HERMANN
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 88
    • Col·lecció : EL FAR
    Pensaments i reflexions sobre la condició humana de l'escriptor alemany més llegit i traduït del segle XX



    Més lectures per a minuts és la segona part dels fragments organitzats temàticament que resumeixen la filosofia, la vida i l'obra de l'escriptor alemany Hermann Hesse. Petites perles que condensen l'essència d'aquest gran pensador i novel·lista del segle XX, que se'ns manifesta com una ment combativa, oberta, alternativa i profunda.

    Convertit en un guia espiritual de la Generació Beat i redescobert per la contracultura dels anys seixanta, els seus pensaments són avui encara vigents. L'edició d'aquest volum de lectures, també amb selecció i introducció de Natza Farré, ve a confirmar l'èxit de la primera, com va passar en l'edició en alemany feta el 1975. La lucidesa i modernitat dels pensaments de Hesse el fan avui, com diu Natza Farré, imprescindible per entrendre una mica més el món que ens envolta.

    Selecció i pròleg de Naza Farré

    Traducció d'Anna Soler Horta



    Hermann Hesse

    Nascut el 1877, va ser un dels escriptors, poetes i filòsofs puntals de la literatura alemanya. El 1911 s'endinsà en la riquesa de les filosofies orientals arrel d'un viatge a l'Índia, una experiència que tindrà un gran impacte en la seva visió del món. L'any 1912 s'estableix a Suïssa i prendrà una postura crítica amb la Primera Guerra Mundial i l'Alemanya de postguerra. Aquesta postura el fa ser víctima d'una campanya de demonització. Hesse aniria construint la seva filosofia a partir d'un esperit crític, alternatiu i pacifista. El 1946 rep el premi Nobel de Literatura. És autor, entre d'altres, de les novel·les Siddhartha (1922), adoptada com a guia espiritual de la Generació Beat, i El llop estepari (1927), una diatriba contra el militarisme. Va morir l'any 1962.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades