• CASA TELLIER, LA

    MAUPASSANT, GUY ALIANZA EDITORIAL Ref. 9788420659794 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Los veintitrés relatos de LA CASA TELLIER Y OTROS CUENTOS ERÓTICOS forman parte de la serie de seis volúmenes dedicada a presentar selecciones temáticas ?preparadas, prologadas y traducidas por Esther Benítez? de los cuentos de GUY DE MAUPASSANT (1850-1893). La mayoría de las estampas giran en torno...
    Dimensiones: 175 x 110 x 15 cm Pes: 191 gr
    Sense estoc
    12,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-206-5979-4
    • Data d'edició : 01/11/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : MAUPASSANT, GUY
    • Traductors : BENITEZ EIROA, ESTHER
    • Nº de pàgines : 272
    • Col·lecció : EL LIBRO DE BOLSILLO - LITERATURA
    Los veintitrés relatos de LA CASA TELLIER Y OTROS CUENTOS ERÓTICOS forman parte de la serie de seis volúmenes dedicada a presentar selecciones temáticas ?preparadas, prologadas y traducidas por Esther Benítez? de los cuentos de GUY DE MAUPASSANT (1850-1893). La mayoría de las estampas giran en torno a una situación simple desarrollada en pocas páginas; también es frecuente el recurso literario, propio de la tradición oral, del narrador que relata una historia a un auditorio atento. A diferencia de las aventuras parisienses reunidas en «Un día de campo y otros cuentos galantes» (LB 812), el escenario de los lances es ahora el ambiente pueblerino o el mundo rural, marco por el que desfilan prostitutas en día de asueto, provincianas en busca de amores prohibidos y enamoradas de singular delicadeza moral. Otras recopilaciones de relatos de Guy de Maupassant en esta colección: «El Horla y otros cuentos fantásticos» (BT 8160), «La vendetta y otros cuentos de horror» (BT 8164), «Mademoiselle Fifi y otros cuentos de guerra» (L 5663), «Mi tío Jules y otros seres marginales» (L 5666).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades