• HOMBRE TERMINAL, EL

    CRICHTON, MICHAEL DEBOLSILLO NUEVAS EDICIONES Ref. 9788483467329 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Harry Benson, propenso a incontrolables ataques de violencia, está bajo vigilancia policial después de haber atacado a dos personas. El doctor Roger McPherson, jefe de la prestigiosa unidad de Investigación Neuropsiquiátrica de un hospital de Los Ángeles, está convencido de poder curar a Benson con ...
    Dimensiones: 190 x 125 x 17 cm Pes: 213 gr
    Sense estoc
    8,95 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-8346-732-9
    • Data d'edició : 01/06/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : CRICHTON, MICHAEL
    • Traductors : GIRALT GORINA, PILAR;
    • Nº de pàgines : 304
    • Col·lecció : BEST SELLER
    • Nº de col·lecció : 026200
    Harry Benson, propenso a incontrolables ataques de violencia, está bajo vigilancia policial después de haber atacado a dos personas. El doctor Roger McPherson, jefe de la prestigiosa unidad de Investigación Neuropsiquiátrica de un hospital de Los Ángeles, está convencido de poder curar a Benson con una terapia denominada Etapa 3: una cirugía experimental que consiste en implantar unos electrodos en el cerebro del paciente que rijan su voluntad mediante pequeñas descargas. La operación es un éxito relativo, porque aparece una contraindicación imprevista: Benson ha aprendido a controlar las descargas, ha aumentado su frecuencia y ha escapado del hospital. Es un maníaco homicida perdido en la ciudad; nada podrá detener sus impulsos asesinos e impedir su agenda mortal.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades