• MILPA Y TIZOC

    HEREDEROS DE LA PIEDRA Y EL MAÍZ

    MARTINEZ, IGNACIO EDITORIAL SIRPUS Ref. 9788496483620 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    En un libro que se propone indagar en la historia para dar espacio a las voces olvidadas, dos jóvenes aztecas del siglo XVI, nos invitan a recorrer los apasionantes acontecimientos del imperio de la serpiente emplumada. Milpa y Tizoc logran la eternidad en virtud de un designio de sus dioses y serán...
    Dimensiones: 210 x 135 x 11 cm Pes: 219 gr
    Sense estoc
    9,60 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-96483-62-0
    • Data d'edició : 01/06/2008
    • Any d'edició : 2008
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : MARTINEZ, IGNACIO
    • Nº de pàgines : 170
    • Col·lecció : TRAVESÍAS JUNIOR
    • Nº de col·lecció : 1
    En un libro que se propone indagar en la historia para dar espacio a las voces olvidadas, dos jóvenes aztecas del siglo XVI, nos invitan a recorrer los apasionantes acontecimientos del imperio de la serpiente emplumada. Milpa y Tizoc logran la eternidad en virtud de un designio de sus dioses y serán los emisarios encargados de transmitir las voces de la historia a las generaciones futuras. Milpa y Tizoc recorren América en el tiempo y el espacio, desde la llegada de Hernán Cortés hasta la actualidad, trazando un mapa de dichas y desdichas, sueños y dolores. La espiritualidad, la paz, la amistad y la capacidad de reconciliación entre la innegable diversidad de las personas son temas que florecen en las páginas de esta obra.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades