• PROCESSOS I CANVIS AL TERRITORI DEL DELTA DE L'EBRE

    QUEROL GÓMEZ, ANTONIO COSSETANIA Ref. 9788497910491 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    L'acceleració dels ritmes de transformació és l'expressió que millor defineix les característiques del darrer terç del segle XX. Aquest fet ha provocat canvis en tots els ordres —econòmics, socials, culturals, de mentalitat, etc.— de pràcticament la totalitat dels territoris. Aquests canvis han gene...
    Pes: 250 gr
    Sense estoc
    18,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Piel
    • ISBN : 978-84-9791-049-1
    • Data d'edició : 04/07/2012
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CAT
    • Autors : QUEROL GÓMEZ, ANTONIO
    • Nº de pàgines : 232
    • Col·lecció : 1
    • Nº de col·lecció : 1
    L'acceleració dels ritmes de transformació és l'expressió que millor defineix les característiques del darrer terç del segle XX. Aquest fet ha provocat canvis en tots els ordres —econòmics, socials, culturals, de mentalitat, etc.— de pràcticament la totalitat dels territoris. Aquests canvis han generat nous models territorials que exigeixen noves formes d'actuar, a més de plantejar visions de com definir els models territorials de futur. Dintre del model econòmic global, resulta cada vegada més important actuar des de la perspectiva de cadascun dels territoris per mobilitzar els recursos propis i poder integrar-los de forma competitiva amb els altres àmbits, desenvolupant les seves capacitats, necessitats i reptes.
    L'objectiu d'aquest estudi ha estat analitzar la situació socieconòmica actual de les terres del delta de l'Ebre, veure com han estat els processos i analitzar-ne la futura integració dintre dels territoris pròxims de l'arc de la Mediterrània. En definitiva, intentar aportar les dades precises que puguin desenvolupar una ordenació territorial efectiva de les terres del delta de l'Ebre.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades