• FUTURO IMPOSIBLE DEL CAPITALISMO

    ENSAYOS EN MEMORIA DE JOSÉ MARÍA VIDAL VILLA

    MARTINEZ PEINADO, JAVIER ICARIA EDITORIAL Ref. 9788474269376 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Jose María Vidal Villa fue pionero en el análisis sobre la globalización capitalista durante su trayectoria intelectual y académica en el estudio de la economía mundial y el imperialismo. Cinco años después de su desaparición, diversos colegas y discípulos quieren rendir un homenaje a su memoria ref...
    Ancho: 34 cm Largo: 215 cm Pes: 474 gr
    Sense estoc
    19,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-7426-937-6
    • Data d'edició : 01/10/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : MARTINEZ PEINADO, JAVIER
    • Nº de pàgines : 392
    • Col·lecció : ANTRAZYT
    • Nº de col·lecció : 263
    Jose María Vidal Villa fue pionero en el análisis sobre la globalización capitalista durante su trayectoria intelectual y académica en el estudio de la economía mundial y el imperialismo. Cinco años después de su desaparición, diversos colegas y discípulos quieren rendir un homenaje a su memoria reflexionando sobre la misma temática que ocupó su tarea revolucionaria y científica: las luces y sombras en el proceso de regulación mundial.

    ¿Vamos hacia un Estado superimperialista mundial?, ¿hacia la cooperación ultraimperialista?,¿hacia una generalizada nueva guerra interimperialista? Este libro analiza también las perspectivas y posibilidades de un nuevo orden mundial, tal como lo proponía Vidal Villa, superador de las tremendas diferencias entre los centros y las periferias, y en el que el protagonismo de los movimientos sociales frene la creciente polarización social y económica y el saqueo y destrucción del medioambiente a escala planetaria.

    Angel Martínez González-Tablas
    Pablo Bustelo Gómez
    Raul García-Durán
    Diego Guerrero Jiménez
    Koldo Unceta Satrústegui
    Xosé Manuel Beiras Torrado
    Carlos Berzosa Alonso-Martínez
    Pedro Talavera Déniz
    Marianela Armijo
    Artur Colom Jaén
    Iolanda Fresnillo
    David Llistar
    Mikel Gómez Uranga
    Goio Etxebarria Kerexeta
    Jordi Vilaseca Requena
    José María Martínez Sánchez

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades