• REDES, GESTION Y SOLUCIONES

    MEYERS, MIKE ANAYA MULTIMEDIA Ref. 9788441518872 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Administrar y solucionar problemas de redes es una de las tareas más demandadas en el contexto informático actual. Las empresas exigen conocimientos sólidos que garanticen el éxito en la implementación y mantenimiento de las redes informáticas.Mike Meyers es uno de los principales formadores en mate...
    Pes: 250 gr
    Sense estoc
    55,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-415-1887-2
    • Data d'edició : 01/09/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : MEYERS, MIKE
    • Nº de pàgines : 832
    • Col·lecció : MANUALES FUNDAMENTALES
    Administrar y solucionar problemas de redes es una de las tareas más demandadas en el contexto informático actual. Las empresas exigen conocimientos sólidos que garanticen el éxito en la implementación y mantenimiento de las redes informáticas.

    Mike Meyers es uno de los principales formadores en materia de redes en los Estados Unidos. Este libro constituye la esencia de su sistema de aprendizaje. Con él aprenderá a gestionar, desarrollar y administrar redes y soportes informáticos de una forma fácil y práctica.

    El manual proporciona útiles trucos y cientos de fotografías e ilustraciones que le permitirán convertirse en un experto en administración y soporte técnico de redes. El CD-ROM incluye excelentes herramientas y utilidades para administradores de red y un glosario de términos. Se conservan los exámenes que aparecían en el original en inglés, junto con un vídeo de formación del autor.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades