• WORD 2007 GUÍA AVANZADA PASO A PASO

    GUÍA AVANZADA PASO A PASO

    NAVARRO, LUIS INFORBOOK Ref. 9788496897823 Altres productes del mateix autor
    EL LIBRO. Si usted es usuario de Word y desea ampliar sus conoci-mientos, este libro le permitirá ir directamente a las opciones avanzadas de este tratamiento de texto. En poco tiempo se fami-liarizará con el uso de plantillas, combinará correspondencia, utilizará la galería de estilos WordArt, inc...
    Ancho: 175 cm Largo: 235 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    14,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-96897-82-3
    • Data d'edició : 10/02/2010
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : NAVARRO, LUIS
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 256
    EL LIBRO.


    Si usted es usuario de Word y desea ampliar sus conoci-mientos, este libro le permitirá ir directamente a las opciones avanzadas de este tratamiento de texto. En poco tiempo se fami-liarizará con el uso de plantillas, combinará correspondencia, utilizará la galería de estilos WordArt, incluirá en sus textos dibujos, diagramas e imágenes, creará gráficos, empleará las herramientas de utilidad, macros, etc.





    EL CONTENIDO


    -Combinar correspondencia


    -Plantillas


    -Galería de estilos WordArt


    -Dibujos, diagramas e imágenes


    -Gráficos


    -Herramientas de utilidad


    -Macros


    -Editor de ecuaciones


    -Autoedición


    -Internet en Word





    EL MÉTODO


    Explicaciones paso a paso siem-pre acompañadas de ejemplos y pantallas a modo de tutorial para facilitar la comprensión de los te-mas estudiados.


    Consejos, trucos y recursos que le ayudarán a descubrir los secre-tos de Word y mejorar el uso eficiente de su ordenador.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades