• REGRESO DE VOLTAIRE, EL

    DOMINGUEZ, MARTI DESTINO Ref. 9788423339686 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Tras más de veinte años en el exilio, Voltaire, una de las figuras más influyentes de la Ilustración, vuelve a París acompañado por su leal secretario Wagnière. A sus ochenta y cuatro años, ha dejado atrás su finca de Ferney, en los Alpes, con el presentimiento de que tal vez ya no regresará y el te...
    Ancho: 145 cm Largo: 227 cm Pes: 388 gr
    Sense estoc
    19,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-233-3968-6
    • Data d'edició : 01/09/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Autors : DOMINGUEZ, MARTI
    • Nº de pàgines : 240
    • Col·lecció : ÁNCORA & DELFIN
    Tras más de veinte años en el exilio, Voltaire, una de las figuras más influyentes de la Ilustración, vuelve a París acompañado por su leal secretario Wagnière. A sus ochenta y cuatro años, ha dejado atrás su finca de Ferney, en los Alpes, con el presentimiento de que tal vez ya no regresará y el temor de que la muerte quiebre su mala salud de hierro. Llegado el momento, tendrá que decidir si quiere confesarse con el fin de descansar en sepultura cristiana o si prefiere negarse y ejercer de «patriarca de los filósofos». Pero antes se ha propuesto cosechar un clamoroso triunfo en la capital francesa. Esta novela se adentra en el Siglo de las Luces y recrea el final de la vida de un genio del pensamiento y la literatura cuyos ideales se enfrentaron con el Antiguo Régimen. Tras su extraordinario acercamiento a grandes personajes históricos en Las confidencias del conde de Buffon y El secreto de Goethe, Martí Domínguez muestra la confrontación entre los ideales humanistas que defendía Voltaire y la intolerancia religiosa de las instituciones del Antiguo Régimen, trazando un portentoso retrato intelectual y humano de uno de los personajes más emblemáticos de la Ilustración, que no ha perdido un ápice de vigencia.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades