• DOCE FABULAS

    TODO, LLUIS MARIA EGALES Ref. 9788488052360 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    ¿Para qué ligamos? ¿Cómo es la vida sexual después de los sesenta? ¿Y antes de los dieciséis? ¿Qué se oculta en la convivencia de una pareja de larga, muy larga duración? ¿Es verdad que, con habilidad y paciencia, se puede seducir a todos los hombres, incluidos los heteros? El anónimo narrador de es...
    Ancho: 140 cm Largo: 205 cm Pes: 300 gr
    Sense estoc
    15,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-88052-36-0
    • Data d'edició : 01/03/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : TODO, LLUIS MARIA
    • Nº de pàgines : 142
    • Col·lecció : SALIR DEL ARMARIO
    • Nº de col·lecció : 118
    ¿Para qué ligamos? ¿Cómo es la vida sexual después de los sesenta? ¿Y antes de los dieciséis? ¿Qué se oculta en la convivencia de una pareja de larga, muy larga duración? ¿Es verdad que, con habilidad y paciencia, se puede seducir a todos los hombres, incluidos los heteros? El anónimo narrador de estos relatos se mueve por la vida gay barcelonesa tratando de contestar a estas y otras muchas preguntas. Las respuestas, a menudo, son muy diferentes a las que se espera. A veces, ni siquiera hay respuesta. Pero una vez iniciada esta insólita educación sentimental, hay que seguir indagando.

    Lluís Maria Todó nos ofrece, en estas Doce fábulas, un muestrario de varios de los temas relacionados con la vida sexual, sentimental y moral de los gays del mundo urbano. A medio camino entre el relato y la reflexión, y escritos con un estilo ágil y refinado, gamberro y con mucho sentido del humor, estos doce cuentos nos invitan a adentrarnos en las interioridades de esta realidad nueva y todavía poco explorada: la comunidad gay de nuestras ciudades.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades