• FANTASMES DE GOYA, ELS

    CARRIERE, JEAN-CLAUDE EMPURIES Ref. 9788497872164 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Espanya, 1791. Carles IV i Maria Lluïsa de Parma són els reis d'un gran imperi dominat per la Inquisició i la repressió de qualsevol idea progressista que arribi del país veí, la França revolucionària. Goya és el pintor de la cort, i entre els clients que volen retratar-se hi ha Lorenzo Casamares, u...
    Ancho: 225 cm Largo: 152 cm Pes: 323 gr
    Sense estoc
    21,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9787-216-4
    • Data d'edició : 01/11/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : CARRIERE, JEAN-CLAUDE
    • Traductors : XEVI SOLÉ MUÑOZ/XAVIER GARCIA MUNIESA
    • Nº de pàgines : 288
    • Col·lecció : EMPURIES NARRATIVA
    Espanya, 1791. Carles IV i Maria Lluïsa de Parma són els reis d'un gran imperi dominat per la Inquisició i la repressió de qualsevol idea progressista que arribi del país veí, la França revolucionària. Goya és el pintor de la cort, i entre els clients que volen retratar-se hi ha Lorenzo Casamares, un influent dominicà del Sant Ofici, i Inés Bilbatua, la filla d'un ric terratinent amic del pintor. En el mateix instant que Lorenzo veu un dels esbossos que el pintor ha fet d'Inés, els camins d'ells dos s'encreuen en una trepidant història d'amor i traïcions, de persecucions inquisitorials i presó, en una època de canvis que trasllada el lector fins a la invasió de les tropes napoleòniques, el regnat de Josep Bonaparte i l'arribada al tro de Ferran VII el 1814.A partir de l'univers pictòric obscur i fascinador d'un dels més grans pintors de la història, amb una intrigant trama d'aventures i una tràgica història d'amor, Milos Forman i Jean-Claude Carrière construeixen una esplèndida novel·la plena de matisos i excel·lents escenaris. Dirigida per Milos Forman, amb guió de Forman i Carrière, protagonitzada per Javier Bardem i Natalie Portman i amb el mateix títol, la trobarem a la gran pantalla a finals d'aquest any.Jean-Claude Carrière va néixer el 1931 al sud de França. Va començar a treballar al món del cine el 1957 de la mà de Jacques Tati i va col·laborar vint anys amb Luis Buñuel. És guionista de pel·lícules tan emblemàtiques com Belle de jour o El discreto encanto de la burguesía i ha col·laborat en diverses ocasions amb Milos Forman, entre elles a Valmont. Com a narrador és conegut per títols com El círculo de los mentirosos, i és autor d'una àmplia obra sobre cine.Milos Forman va néixer el 1932 a Cáslav (República Txeca) i els seus pares van morir a Auschwitz quan ell era molt petit. Va estudiar cinematografia a Praga i després es va traslladar a viure a Nova York. Ha dirigit pel·lícules tan conegudes i ja clàssiques com Alguien voló sobre el nido del cuco (1975), premiada amb 5 Oscars, Amadeus (1984), premiada amb 8 Oscars, i Valmont (1989), de la qual també és guionista. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades