• VICHY, 1940

    SCHWARTZ, FERNANDO ESPASA-CALPE Ref. 9788467020922 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    En ese ambiente enrarecido y falsamente triunfante, un grupo de valientes inexpertos próximos a él crea en la capital la primera célula de la Resistencia. En su seno nacerá una intensa historia de amor entre Manuel, ex diplomático español maduro y desencantado, y Marie, joven parisina de raíces, jud...
    Ancho: 150 cm Largo: 220 cm Pes: 691 gr
    Sense estoc
    23,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-670-2092-2
    • Data d'edició : 01/04/2006
    • Any d'edició : 2006
    • Autors : SCHWARTZ, FERNANDO
    • Nº de pàgines : 456
    • Col·lecció : ESPASA NARRATIVA
    En ese ambiente enrarecido y falsamente triunfante, un grupo de valientes inexpertos próximos a él crea en la capital la primera célula de la Resistencia. En su seno nacerá una intensa historia de amor entre Manuel, ex diplomático español maduro y desencantado, y Marie, joven parisina de raíces, judías apasionada y profundamente vital. Cuando la cruda realidad y la oscura situación política venzan al optimismo y al arrojo de sus ideales de justicia, se verán obligados a tomar una difícil decisión: elegir entre éxito o fracaso, vida o libertad, amor o compromiso.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades