• LA LLEI DELS JUSTOS

    LLORENS, CHUFO ROSA DELS VENTS Ref. 9788415961352 Altres productes del mateix autor
    Barcelona, finals del segle XIX. En una ciutat dividida entre burgesos i proletaris, agitada per aires de progrés i revolució, una parella d'orígens socials oposats hauran de lluitar en contra de tot per poder viure el seu amor.A la Barcelona modernista germina una història d'amor entre dos joves de...
    Pes: 250 gr
    Sense estoc
    24,90 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-15961-35-2
    • Data d'edició : 19/02/2015
    • Any d'edició : 0
    • Autors : LLORENS, CHUFO
    • Nº de pàgines : 0
    Barcelona, finals del segle XIX. En una ciutat dividida entre burgesos i proletaris, agitada per aires de progrés i revolució, una parella d'orígens socials oposats hauran de lluitar en contra de tot per poder viure el seu amor.

    A la Barcelona modernista germina una història d'amor entre dos joves de classes socials oposades. Una gran novel·la de passió, ideals i venjança.A final del segle xix, Barcelona viu una època d'esplendor. S'hi acaba de celebrar amb gran èxit l'Exposició Universal, i una burgesia pròspera i culta, que busca la inspiració en els salons parisencs, exhibeix la seva elegància en festes i vetllades musicals. Però a l'altra banda de la ciutat, on els carrers són estrets i fan pudor de pobresa, la rancúnia i la injustícia estan forjant una revolució capaç de recórrer a la violència més descarnada. En aquest ambient carregat de desconfiança i temor, Candela i Juan Pedro, procedents de classes socials molt diferents, hauran d'enfrontar-se als prejudicis dels uns i dels altres per defensar el seu amor.
    Amb l'habilitat dels grans mestres de la novel·la històrica, Chufo Lloréns teixeix una tapís geogràfic i humà apassionant. La seva ploma, àgil i perspicaç, ens porta des dels luxosos reservats del teatre del Liceu fins als soterranis tenebrosos on es tramen les conjures anarquistes

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades