• L'HOME QUE PERSEGUIA EL TEMPS

    SETTERFIELD, DIANE EMPURIES Ref. 9788497879248 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Just abans de morir, el vell William Bellman veu com la vida li passa per davant dels ulls cansats: va ser un jove afortunat, amb una carrera professional plena d'èxits, una família meravellosa, una dona encantadora i uns fills sans i forts, fins que... de mica en mica però implacablement, la mort e...
    Ancho: 150 cm Largo: 230 cm Pes: 754 gr
    Sense estoc
    20,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-9787-924-8
    • Data d'edició : 01/12/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : SETTERFIELD, DIANE
    • Traductors : CARLES ANDREU
    • Nº de pàgines : 416
    • Col·lecció : EMPURIES NARRATIVA
    Just abans de morir, el vell William Bellman veu com la vida li passa per davant dels ulls cansats: va ser un jove afortunat, amb una carrera professional plena d'èxits, una família meravellosa, una dona encantadora i uns fills sans i forts, fins que... de mica en mica però implacablement, la mort es va anar filtrant en la seva via i aquell home sinistre el va començar a assetjar, es va ficar en els seus negocis i... va capgirar la seva sort. 

    De totes les imatges que desfilen davant seu, n'hi ha una que li ha quedat especialment gravada: la del dia que, sota la mirada aterrida del seu cosí Charles i els seus amics, quan només tenien deu anys, el Will va abatre una graula amb la fona. Per què li ve al cap aquest capítol llargament oblidat de la seva vida? Què oblidem i què recordem de nosaltres mateixos? Qui érem i en què ens hem convertit? Què és important i què trivial? I quines són les conseqüències dels nostres actes? 

    Amb l'estil del millor Charles Dickens de Conte de Nadal, Setterfield ens ofereix una faula gòtica sobre el pas del temps i el misteri de la vida. 

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades