• LA VERITAT SOBRE EL CAS HARRY QUEBERT

    DICKER, JOËL LA CAMPANA Ref. 9788496735859 Altres productes del mateix autor
    Publicació: 19/06A Nova York, la primavera del 2008, mentre a Amèrica comença a sentir-se ja el rum-rum de les eleccions presidencials, Marcus Goldman, un jove escriptor d’èxit, viu moments d’angoixa: és incapaç d’escriure la nova novel·la que ha d’entregar al seu editor d’aquí a pocs mesos. Quan ja...
    Ancho: 15 cm Largo: 23 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    22,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-96735-85-9
    • Data d'edició : 01/05/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : DICKER, JOËL
    • Nº de pàgines : 0
    Publicació: 19/06

    A Nova York, la primavera del 2008, mentre a Amèrica comença a sentir-se ja el rum-rum de les eleccions presidencials, Marcus Goldman, un jove escriptor d’èxit, viu moments d’angoixa: és incapaç d’escriure la nova novel·la que ha d’entregar al seu editor d’aquí a pocs mesos. Quan ja està a punt d’esgotar-se el termini, de cop i volta trontolla tot: el seu gran amic i antic professor a la universitat, Harry Quebert, un dels escriptors més respectats del país, ha de retre comptes amb el passat. L’acusen d’haver assassinat l’any 1975 una noia de quinze anys amb qui va tenir una relació amorosa, la Nola Kellergan. Convençut de la innocència d’en Harry, en Marcus ho deixa tot per anar-se’n a Nova Hampshire a investigar el cas. De seguida es veu superat pels esdeveniments: la investigació no va enlloc i a més rep amenaces. Per demostrar la innocència d’en Harry i salvar la seva carrera d’escriptor, ha de trobar la resposta a tres preguntes: ¿Qui va matar la Nola Kellergan? ¿Què va passar a Nova Hampshire l’estiu del 1975? ¿I com s’escriu una novel·la d’èxit?

    Sota un aire de thriller americà, La veritat sobre el cas Harry Quebert és una reflexió sobre Amèrica, sobre els defectes de la societat moderna, sobre la literatura, sobre la justícia i sobre els mitjans de comunicació. Joël Dicker va néixer a Ginebra l’any 1985. La veritat sobre el cas Harry Quebert és la seva segona novel·la. Hi retrata una Amèrica que coneix molt bé perquè hi ha passat llargues temporades.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades