• LA REINA DESCALÇA

    FALCONES, ILDEFONSO PLAZA & JANES Ref. 9788401354717 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    «Canta fins que tinguis gust de sang a la boca...»El gener de 1748, una dona negra deambula pels car-rers de Sevilla. Ha deixat enrere un passat d'esclava a la llunyana Cuba, el fill que mai no tornarà a veure i un llarg viatge en vaixell cap a les costes espanyoles. La Caridad ja no té un amo que l...
    Dimensiones: 237 x 160 x 45 cm Pes: 1063 gr
    Sense estoc
    24,90 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-01-35471-7
    • Data d'edició : 01/02/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : FALCONES, ILDEFONSO
    • Nº de pàgines : 1
    • Col·lecció : NARRATIVA
    • Nº de col·lecció : 136092
    «Canta fins que tinguis gust de sang a la boca...»

    El gener de 1748, una dona negra deambula pels car-rers de Sevilla. Ha deixat enrere un passat d'esclava a la llunyana Cuba, el fill que mai no tornarà a veure i un llarg viatge en vaixell cap a les costes espanyoles. La Caridad ja no té un amo que li doni ordres, però tampoc no té un lloc on aixoplugar-se quan, fent camí, es topa amb la Milagros Carmona, una gitana jove de Triana que té la sang de la rebel·lia i l'art dels de la seva raça a les venes.

    Les dues dones es tornen inseparables i, entre sarabandes i fandangos, la gitana confessa a la seva nova amiga el seu amor per en Pedro García, l'home ben plantat i arrogant de qui la separen antics greuges entre les dues famílies. La Caridad, per la seva banda, s'esforça a silenciar el sentiment que neix en el seu cor envers en Melchor Vega, l'avi de la Milagros, un home desafiador, bergant i seductor, però també ferm defensor de l'honor i la lleialtat envers els seus.

    Quan un mandat reial condemna a la proscripció tots els gitanos del regne, la vida de la Milagros i la de la Caridad prenen un gir tràgic. Tot i que els seus camins se separen, el destí els tornarà a unir a un Madrid on conflueixen contrabandistes i còmics, nobles i villans; un Madrid que es rendeix a la passió que emana de les veus d'aquella raça de prínceps descalços.

    Ildefonso Falcones ens proposa un viatge a una època apassionant, tenyida de prejudicis i intolerància. Des de Sevilla fins a Madrid, des del tumultuós bullici de la gitaneria fins als teatres senyorials de la capital, els lectors penetraran en un fresc històric poblat de personatges que viuen, estimen, pateixen i es barallen per allò que creuen just. Reflex fidel d'uns homes i d'unes dones que no van acotar el cap i que van alçar la veu per enfrontar-se a l'ordre establert.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades