• BULEVARD DELS FRANCESOS

    TORRENT, FERRAN COLUMNA Ref. 9788466411257 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    A la València dels anys seixanta, en plena dictadura franquista, tres joves comunistes -Josep, Felo i Teresa- manifesten el seu desacord respecte de la línia oficial del Partit amb conseqüències imprevisibles. Alhora, la investigació de la mort d'una rica hereva provoca un xoc frontal entre Sebastiá...
    Dimensiones: 230 x 150 x 230 cm Pes: 794 gr
    Sense estoc
    23,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-664-1125-7
    • Data d'edició : 01/02/2010
    • Any d'edició : 2010
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : TORRENT, FERRAN
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 408
    • Col·lecció : COL.LECCIO CLASSICA
    • Nº de col·lecció : 830
    A la València dels anys seixanta, en plena dictadura franquista, tres joves comunistes -Josep, Felo i Teresa- manifesten el seu desacord respecte de la línia oficial del Partit amb conseqüències imprevisibles. Alhora, la investigació de la mort d'una rica hereva provoca un xoc frontal entre Sebastián Piñol, un honest comissari de policia, i Vicente Rodrigo, l'expeditiu cap de la Brigada Politicosocial. També es veuran implicats en la trama personatges tan dispars com «el Messié», un lladre de coll blanc que enyorarà molt la seua estada a França, o Carol, la vedet d'un nightclub per on desfilen individus de tots colors que, atesos els problemes de la seua contemporaneïtat, tampoc no eixiran indemnes dels esdeveniments. De fet, les circumstàncies d'una família ja destrossada per la Guerra Civil, els Baixauli, enllaçaran aquest relat gairebé d'època amb un altre que discorre de manera paral·lela en el present, amb homes i dones que encarnen i resisteixen com millor poden els temps que els han tocat de viure. Totes dues narracions conflueixen en una novel·la única, en molt més d'un sentit, i ofereixen la lúcida visió d'una societat que, plena d'idealisme en el passat o ferida pels anys més recentment, sembla fer sempre difícil la dignitat humana.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades