• PROFECIES I ALTRES TEXTOS

    DA VINCI, LEONARDO ANGLE EDITORIAL Ref. 9788496521681 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Una obra imprescindible per comprendre Leonardo da Vinci, un artista polièdric i una ment prodigiosa.El poder creatiu i artístic de Leonardo da Vinci sembla no tenir límits: pintor, arquitecte, inventor... Hi ha, però, en la seva obra una part encara desconeguda: la literatura. I és justament en els...
    Ancho: 120 cm Largo: 180 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    10,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-96521-68-1
    • Data d'edició : 01/03/2007
    • Any d'edició : 2007
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : DA VINCI, LEONARDO
    • Traductors : RAFART COROMINAS, SUSANNA
    • Nº de pàgines : 128
    • Col·lecció : EL FAR
    • Nº de col·lecció : 6
    Una obra imprescindible per comprendre Leonardo da Vinci, un artista polièdric i una ment prodigiosa.



    El poder creatiu i artístic de Leonardo da Vinci sembla no tenir límits: pintor, arquitecte, inventor... Hi ha, però, en la seva obra una part encara desconeguda: la literatura. I és justament en els seus escrits literaris on s'aprecia de debò la profunditat i la subtilitat del seu pensament. Leonardo és un escriptor hàbil i fascinant, com demostra aquest recull de profecies, faules, divertiments intel·lectuals, fantasies, endevinalles i proverbis.

    El llibre Profecies i altres textos aplega reflexions sobre l'ésser humà, l'art, la vida, la mort, el futur de la humanitat..., i obre noves perspectives sobre el famós autor de La Gioconda. Sens dubte, els textos de Leonardo da Vinci -petites pintures amb una veritat oculta, contundent, enigmàtica- són la mostra del seu talent més íntim i personal.

    'Els codis de Leonardo són un document extraordinari d'una batalla amb la paraula, una paraula que és aspra i nuosa, a la recerca de l'expressió més rica i subtil i precisa.' [Italo Calvino]

    Traducció de l'italià i epíleg de Susanna Rafart.



    Leonardo da Vinci, un geni universal

    Nascut a prop de Vinci el 1452, Leonardo és pintor, arquitecte, enginyer, matemàtic i filòsof. Fill il·legítim d'un notari i una camperola, amb 14 anys marxa a Florència per fer d'aprenent al taller del pintor Verrocchio. El seu talent és tan prodigiós que, en adonar-se'n, diuen, el seu mestre decideix no pintar mai més.

    El 1482 entra al servei del duc de Milà i, a més de pintar, dissenya edificis, armes i màquines voladores. El seu potencial és incommensurable. Escriu estudis i notes sobre art, anatomia, ciències naturals, arquitectura, i anticipa principis o objectes impensables en el seu temps -la bicicleta, l'helicòpter, el submarí... Pinta, entre altres, La Gioconda, L'Anunciació i L'últim sopar. Després d'estar al servei del papa Lleó X, el 1516 accepta un càrrec honorífic del rei de França. Mor a terres franceses el 1519, amb 67 anys.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades