• LA MUJER DEL JUEZ

    GARDAM, JANE SALAMANDRA Ref. 9788498384970 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Considerada una auténtica renovadora de la novela inglesa y galardonada con una larga lista de premios ?entre ellos el Whitbread a la Mejor Novela del Año en dos ocasiones, caso único en la historia del premio?, Jane Gardam vuelve a deleitarnos con su aguda capacidad de observación, su fino sentido ...
    Pes: 344 gr
    Sense estoc
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-9838-497-0
    • Data d'edició : 01/01/2013
    • Any d'edició : 2013
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : GARDAM, JANE
    • Nº de pàgines : 256
    • Col·lecció : NARRATIVA
    Considerada una auténtica renovadora de la novela inglesa y galardonada con una larga lista de premios ?entre ellos el Whitbread a la Mejor Novela del Año en dos ocasiones, caso único en la historia del premio?, Jane Gardam vuelve a deleitarnos con su aguda capacidad de observación, su fino sentido del humor y la sobria claridad de su estilo narrativo. Retomando el hilo de su anterior novela, El viejo juez (Salamandra, 2011), Gardam nos ofrece una nueva versión de la historia de sir Edward Feathers, Filth, el peculiar personaje que desgranaba su azarosa vida desde su plácido retiro en la campiña inglesa.

    Pero esta vez será a través de las vicisitudes de Betty, su esposa, como descubriremos aspectos desconocidos de la brillante carrera del juez y del matrimonio que ambos compartieron. Niña huérfana y criada en los campos de internamiento de Shanghai, Betty estudió en Oxford y se formó como una mujer de espíritu libre. El contraste con su marido, tan reservado y tradicional, acrecienta su atracción por el eterno adversario de Filth, el desenvuelto y dinámico Terry Veneering. Así pues, desde la perspectiva de Betty, la historia de sus vidas se desarrolla plena de giros y revelaciones sorprendentes, de los que emerge el retrato de un matrimonio narrado con la ironía y sutileza típicamente británicas que han hecho famosa a la autora.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades