• HABITACIONS SEPARADES

    TONDELLI, PIER VITTORIO ANGLE EDITORIAL Ref. 9788488811905 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    «Una extraordiària novel·la d'amor i de mort» Cesare de Michelis «Habitacions separades» és una reflexió fascinant sobre l'amor guanyat i perdut. Leo i Thomas viuen un amor homosexual, fins que la mort d'aquest últim abaoca Leo a una crisi d'incertes conseqüències i a una profunda redescoberta perso...
    Ancho: 145 cm Largo: 230 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    14,50 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-88811-90-5
    • Data d'edició : 01/11/2002
    • Any d'edició : 2002
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : TONDELLI, PIER VITTORIO
    • Traductors : ESTRADA RODRÍGUEZ, JORDI
    • Nº de pàgines : 192
    • Col·lecció : NARRATIVES
    • Nº de col·lecció : 6
    «Una extraordiària novel·la d'amor i de mort» Cesare de Michelis «Habitacions separades» és una reflexió fascinant sobre l'amor guanyat i perdut. Leo i Thomas viuen un amor homosexual, fins que la mort d'aquest últim abaoca Leo a una crisi d'incertes conseqüències i a una profunda redescoberta personal. Els viatges per Europa i Amèrica, els amics, els antics amants, la infantesa... tot retorna per redibuixar el mapa intens i sensible de la vida de Leo: un personatge a la recerca del seu paper en el truculent i contradictori teatre de l'existència. Com va dir el crític italià Cesare de Michelis, «'Habitacions separades' és una extraordinària novel·la d'amor i de mort, de nostàlgia i de maduresa, d'impotència i grandesa, en la qual reconeixem la crisi del nostre temps i les seves raons misterioses.» Traducció de Jordi Estrada Carbonell Pier Vittorio Tondelli Nascut a Corregio di Reggio Emilia (Itàlia) el 1955, inicia la seva carrera literària amb «Altri libertini», un llibre de gran èxit a tot Europa. El 1982 publica la novel·la «Pao Pao» i el 1985, «Rímini». Amb els volums col·lectius de «Progetto Under 25» va definir una etapa històrica de la jove narrativa italiana dels anys vuitanta. Posteriorment publica «Habitacions separades», la seva obra més reeixida, i el recull d'articles i assajos «Un weekend postmoderno». Altres obres de l'autor són «L'abandono. Racconti dagli anni Ottanta», «Dinner Party» i «Biglietti agli amici». Tondelli va morir de sida el 1991.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades