• MISTERIO DE LA LAGUNA NEGRA

    COOK, THOMAS H. UMBRIEL Ref. 9788495618030 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Novela ganadora del premio EdgarUna historia inquietante que se extiende desde un oscuro secreto del pasado hasta una demoledora revelaci243;n en el presente.Un d237;a de verano, la nueva profesora de arte de la escuela de Chatham lleg243; al pueblo. Se instal243; en una casa aislada junto a las osc...
    Pes: 500 gr
    Sense estoc
    14,75 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-95618-03-0
    • Data d'edició : 01/01/2001
    • Any d'edició : 2001
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : COOK, THOMAS H.
    • Nº de pàgines : 354
    • Col·lecció : UMBRIEL GÉNERO NEGRO

    Novela ganadora del premio Edgar


    Una historia inquietante que se extiende desde un oscuro secreto del pasado hasta una demoledora revelaci243;n en el presente.


    Un d237;a de verano, la nueva profesora de arte de la escuela de Chatham lleg243; al pueblo. Se instal243; en una casa aislada junto a las oscuras aguas de la Laguna Negra. Con su llegada, comenz243; una imprevisible cadena de acontecimientos que cambiar237;a para siempre la tranquila vida del pueblo de Chatham.


    Ahora, a241;os m225;s tarde, s243;lo una persona viva conoce la respuesta a la pregunta que destruy243; irrevocablemente toda una manera de vivir: 191;Qu233; ocurri243; realmente aquel d237;a en la Laguna Negra?


    "Thomas H. Cook bien podr237;a ser el mejor escritor norteamericano de novelas de misterio actualmente en activo."


    --Ellery Queen Mystery Magazine


    "Un libro seductor... La clave para la resoluci243;n del misterio reside en la mente del narrador. Y el placer consiste en conseguir leer su pensamiento."


    --The New York Times Book Review

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades