• CREU DE CAMES

    FIGUEROLA I ORTIGA, LLUIS COSSETANIA Ref. 9788489890121 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    La Creu de Cames és, a Valls, com se sap, una creu de terme. Res a veure, d'entrada, amb un recull de narracions. Figuerola encapçala el llibre amb aquest títol fent referència explicita a la topografia vallenca i, aparentment, sense cap altra intenció. Però una cruïlla de camins és també un lloc de...
    Pes: 250 gr
    Sense estoc
    8,71 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Otros
    • ISBN : 978-84-89890-12-1
    • Data d'edició : 08/06/2008
    • Any d'edició : 0
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : FIGUEROLA I ORTIGA, LLUIS
    • Nº de pàgines : 120
    • Col·lecció : NARRATIVA
    • Nº de col·lecció : 3
    La Creu de Cames és, a Valls, com se sap, una creu de terme. Res a veure, d'entrada, amb un recull de narracions. Figuerola encapçala el llibre amb aquest títol fent referència explicita a la topografia vallenca i, aparentment, sense cap altra intenció. Però una cruïlla de camins és també un lloc de sortida, o d'arribada, potser un laberint o alguna mena de delimitació. L'autor veu, fins i tot, algun misteri ocult en el suggestiu encreuament de les cames d'una dona...
    Un viatge sense retorn, un suïcidi frustrat, un perruquer seductor i seduït alhora, petites històries d'amors inversemblants i d'altres, es creuen i es troben —i a la vegada es complementen— en aquesta Creu de Cames per on el lector pot circular còmodament, però no pas per una sola vegada ni en un idèntic sentit. Perquè l'amenitat està assegurada en qualsevol topant, però no hi ha amenitat autèntica que s'aguanti artísticament si no té algun sentit ben arrelat i capaç —com en aquest llibre— de conduir-nos pels camins més diversos a situacions identificables.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades