• CIUDAD BLANCA, LA

    CAMPOS PAMPANO, ANGEL PRE-TEXTOS Ref. 9788481911473 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    La tarde enciende las luces del puerto. Huele a tierra mojada en la raíz del muelle. Levemente hacia el mar, la estela de un barco rasga el agua: territorio desnudo que en las sombras pierde el nombre, el día, los colores... Escribir es recuperar su ausencia: esta sabia costumbre de los ríos de mori...
    Ancho: 170 cm Largo: 250 cm Pes: 483 gr
    Sense estoc
    9,02 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Cartoné
    • ISBN : 978-84-8191-147-3
    • Data d'edició : 01/06/1997
    • Any d'edició : 1997
    • Idioma : ESPAÑOL, CASTELLANO
    • Autors : CAMPOS PAMPANO, ANGEL
    • Ilustradors : FERNÁNDEZ DE MOLINA, JAVIER
    • Nº de pàgines : 116
    • Col·lecció : POESÍA
    • Nº de col·lecció : 93
    La tarde enciende las luces del puerto. Huele a tierra mojada en la raíz del muelle. Levemente hacia el mar, la estela de un barco rasga el agua: territorio desnudo que en las sombras pierde el nombre, el día, los colores... Escribir es recuperar su ausencia: esta sabia costumbre de los ríos de morir en el agua o en el aire.

    "O Cais" de Ángel Campos Pámpano.

    Ángel Campos Pámpano (San Vicente de Alcántara, 1957-Badajoz, 2008) fue un poeta y traductor. Fue profesor de enseñanza media durante 20 años en institutos de Extremadura y durante 6 en el Instituto Español Giner de los Ríos en Lisboa. Gran impulsor de las relaciones culturales y poéticas entre Extremadura y Portugal. Su poesía completa se publicaba el mismo año de su fallecimiento. Como traductor, tradujo obras de Fernando Pessoa, Carlos de Oliveira, Eugénio de Andrade y Sophia de Mello, entre otros. Fundó y dirigió las revistas Espacio/Espaço escrito y Hablar/Falar de Poesía.
    De sus obras, destacan entre otras: Materia del olvido (1986), Como el color azul de las vocales (1993), La voz en espiral (1998), La semilla en la nieve (2004) y La vida de otro modo. Obra completa (2008).

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades