• SEC I L´HUMIT, EL

    UNA BREU INCURSIÓ EN TERRITORI FEIXISTA

    LITELL, JONATHAN DELS QUADERNS CREMA Ref. 9788477274667 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    Unes quantes precisions. Aquest text es va escriure el 2002, quan estava duent a terme les investigacions necessàries per a un altre llibre, publicat posteriorment. Va néixer de l’encontre entre les tesis d’un investigador alemany inassequible—Theweleit—i el text d’un feixista belga que, a través de...
    Ancho: 140 cm Largo: 190 cm Pes: 196 gr
    Sense estoc
    17,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : GLOBO
    • ISBN : 978-84-7727-466-7
    • Data d'edició : 01/05/2009
    • Any d'edició : 2009
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : LITELL, JONATHAN
    • Traductors : PAU JOAN HERNÀNDEZ/J. FONTCUBERTA
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 144
    • Col·lecció : ASSAIG
    • Nº de col·lecció : 39
    Unes quantes precisions. Aquest text es va escriure el 2002, quan estava duent a terme les investigacions necessàries per a un altre llibre, publicat posteriorment. Va néixer de l’encontre entre les tesis d’un investigador alemany inassequible—Theweleit—i el text d’un feixista belga que, a través del joc de les imatges i de la llengua, deixa entreveure en l’obra l’estructura del seu pensament. El fet que escrigués en francès m’ha permès d’intentar una anàlisi més aprofundida de certes intuïcions i dur a terme una verificació experimental d’una determinada teoria del feixisme, la que proposa Klaus Theweleit. Aquesta teoria, com es podrà veure, té la seva part de veritat i, igual que altres línies de pensament que també he pogut explorar, té avingudes, dreceres, cul-de-sacs o brusques immersions en la foscor que toca sense mai abastar-los. En efecte, l’objecte d’aquesta, sigui quin sigui el rigor amb què es delimiti, sempre s’escapa per una altra banda; sempre les seves profunditats posades al descobert es desdoblaran en altres profunditats insospitades i replegades sobre elles mateixes, de vegades per formar una única superfície llisa, insípida, banal, però sempre a punt per tornar a ensorrar-se sota els peus d’aquell que s’hi aventuri.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades