• GENT LETAL

    LOCKE, JOHN EDICIONES B Ref. 9788466649971 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    L'autor independent que ha venut més dún milió de llibres electrònics a AmazonAl juny de 2011, Amazon anunciava que John Locke era el primer escriptor independent que aconseguia vendre més d'un milió de llibres electrònics, conjuntament amb altres set autors com Stieg Larsson, Charlaine Harris i Mic...
    Dimensiones: 230 x 150 x 20 cm Pes: 438 gr
    Sense estoc
    16,00 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-666-4997-1
    • Data d'edició : 01/01/2012
    • Any d'edició : 2012
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : LOCKE, JOHN
    • Traductors : VÁZQUEZ FOURNIER, FREDERIC
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 328
    • Col·lecció : LA TRAMA
    • Nº de col·lecció : 00000
    L'autor independent que ha venut més dún milió de llibres electrònics a Amazon

    Al juny de 2011, Amazon anunciava que John Locke era el primer escriptor independent que aconseguia vendre més d'un milió de llibres electrònics, conjuntament amb altres set autors com Stieg Larsson, Charlaine Harris i Michael Connelly. Amb ell arribava un cas sense precedents que ha revolucionat el mercat internacional del llibre, ha inspirat assaigs sobre el seu èxit i, des d'aleshores, és estudiat a les principals escoles de negoci del món. Els seus propis lectors diuen que els thrillers de Locke, protagonitzats per Donovan Creed, un ex agent de la CIA i assassí a temps parcial, són addictius i divertidíssims. De fet, el món sencer es rendeix al geni d'un heroi que arriba per quedar-se. A Gent Letal, primera entrega de la sèrie, Donovan Creed es veu immers en una lluita d'interessos contra un conegut mafiós, que acaba convocant a un peculiar elenc de personatges, inclosos un gegant i uns nans disposats a conquerir el món.
    «John Locke aconsegueix vendre un milió d'ebooks a Kindle Store.» Publishers Weekly «John Locke, el rei de l'ebook, arriba a un acord amb Simon & Schuster.» New York Times «John Locke no només escriu thrillers extraordinaris. També coneix perfectament als seus lectors i com seduir-los.» Stephen Black, vicepresident de Simon & Schuster (EE.UU.)

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades