• FANTASIA HEROICA

    MORRIS, WILLIAM LAERTES DE EDICIONES Ref. 9788475843179 Altres productes de la col·lecció Altres productes del mateix autor
    El 6 d'octubre de 1896 moria a Anglaterra, als 62 anys, William Morris, una de les figures més rellevants del segle XIX, després d'una vida dedicada sense descans al treball i, sobretot, a la creativitat en tots els seus vessants. Aquest proteic gegant del segle XIX, un geni comparable només a aquel...
    Ancho: 125 cm Largo: 200 cm Pes: 250 gr
    Sense estoc
    7,21 €
  • Descripció

    • Encuadernació : Rústica
    • ISBN : 978-84-7584-317-9
    • Data d'edició : 01/10/1996
    • Any d'edició : 1996
    • Idioma : CATALáN
    • Autors : MORRIS, WILLIAM
    • Traductors : CERDÀ SURROCA, MARIÀNGELA
    • Ilustradors : /
    • Nº de pàgines : 82
    • Col·lecció : L'ARCÀ
    • Nº de col·lecció : 73
    El 6 d'octubre de 1896 moria a Anglaterra, als 62 anys, William Morris, una de les figures més rellevants del segle XIX, després d'una vida dedicada sense descans al treball i, sobretot, a la creativitat en tots els seus vessants. Aquest proteic gegant del segle XIX, un geni comparable només a aquelles grans personalitats del Renaixement perquè els seus interessos abracen una àmplia esfera d'activitats, i que fou també un dels més famosos poetes Victorians, encarna la segona etapa d'aquella confraria artística i literària, la Germandat prerafaelita ("Pre-Raphaelite Brotherhood"), fundada a Londres l'any 1828 per un grup de joves personalitats que van representar l'alternativa a la devoradora industrialització.

    Aquest llibre, Fantasia heroica, ofereix als lectors el vessant poètico-literari i figuratiu del primer període de William Morris, amb el qual Morris inicià una extraordinària carrera com a escriptor que va acabar, al final de la seva vida, dedicat de ple a les arts del llibre. Amb ingredients tan especials com tradicions, arcans i rituals cava- llerescos es configuren Ales d'or i Un somni, les dues proses poètiques contingudes en aquest volum. Unes narracions en les quals sobresurt el mite de l'heroi i que, inspirades en remotes llegendes, preludien l'interès creixent del públic per aquest gènere primordial de la literatura que sempre va fascinar William Morris. Ales d'or i Un somni, dues narracions fantàstiques i poemàtiques pertanyents als romances inicials que l'autor va publicar als vint-i-dos anys, constitueixen un compendi de l'imaginari morrissià, àmpliament analitzat per Maria Àngela Cerdà, capdavantera al nostre país en l'estudi dels aspectes literaris i simbòlics dels prer- rafaelites anglocata- lans, en l'estudi introductori que vol ser, alhora, un homenatge a l'autor anglès amb motiu del centenari de la seva mort.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Esencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades